• PARA DE DUS EUPHORIA, 5,7L/MIN, 1 FUNCTIE, CROM - Telefoane de dus cu debit redus (1)
PARA DE DUS EUPHORIA, 5,7L/MIN, 1 FUNCTIE, CROM - Telefoane de dus cu debit redus (1)

PARA DE DUS EUPHORIA, 5,7L/MIN, 1 FUNCTIE, CROM

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Para de dus fix Euphoria 110 Mono, cu un tip de jet : Rain.
Pachetul include :
- functia GROHE EcoJoy consum redus de apa fara a reduce performantele produsului, debit 5.7 l/min
- sistem anti-calcar SpeedClean

Cu un debit al apei foarte redus, de doar 5,7 l/min, telefonul de duș EUPHORIA de la GROHE asigură reducerea cantității de apă cu până la 40%. Sistemul special de dispersie a apei cu care este dotat asigură confortul necesar în timpul utilizării, oferind aceiași senzație ca în cazul utilizării unui debit mult mai mare. Forma ergonomică este concepută pentru a nu permite alunecare din mână și pentru a putea fi ușor manevrabilă.

Reducerea consumului de apă este direct proporțională cu reducerea costurilor aferente acestuia și emisiilor poluante. Telefonul de duș EUPHORIA este special conceput pentru a oferi un mod inovator de a face duș. Funcția ecologică a telefonului asigură diminuarea poluării, contribuind la menținerea unui mediu înconjurător mai curat.

Forma telefonului îl face simplu de manevrat, iar modul de distribuție al apei îl face foarte eficient. În aceste fel vom scurta durata dușurilor, mai ales în momentele când ne grăbim. Telefonul ne ajută să beneficiem de un duș perfect, într-un timp mult mai redus. Astfel, vom avea de câștigat din două puncte de vedere. În primul rând nu vom mai pierde timp, fiindcă apa nu curge așa cum dorim. Apoi nu vom mai consuma apă în exces, fiindcă presiunea nu este satisfăcătoare.

Telefonul de duș EUPHORIA oferă un confort excelent în timp ce utilizează o cantitate de apă redusă cu 40%. Debitul mai mic al apei nu afectează timpul de efectuare al dușului, oferind o senzație de curățenie exact așa cum o dorim.

Telefonul este prevăzut cu sistem de curățare rapidă, conferit de duzele cauciucate. În acest fel sunt îndepărtate depunerile de calcar care blochează curgerea apei și care contribuie la deteriorarea telefonului. Prin aceasta este asigurată funcționalitatea deplină pe toată durata utilizării și durabilitatea foarte mare a telefonului de duș EUPHORIA.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review