• TEAVA PPR GRI ALIM. APA, L=4M, PN 20 BAR, D.32mmx4,4mm - Teava ppr gri (1)
TEAVA PPR GRI ALIM. APA, L=4M, PN 20 BAR, D.32mmx4,4mm - Teava ppr gri (1)

TEAVA PPR GRI ALIM. APA, L=4M, PN 20 BAR, D.32mmx4,4mm

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este realizata din materie prima clasa 3, denumita
PP-R(polypropylene random copolymer).
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 25 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este
rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat
poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de
livrare: bara de 4 m

Avantajele utilizariitevilor PPR sunt:

  • coeficient de conductivitate termică foarte redus. Tevile PPR sunt foarte eficiente, avand pierderi de caldura foarte mici pe sistem. Acest lucru le face sa fie optiunea cea mai potrivita pentru sistemele termice, contribuind la reducerea consumului de energie.
  • rezistenta ridicata la coroziunea chimica. In mod obisnuit conductele conectate la sistemul centralizat de termoficare sunt curatate cu substante chimice corozive. Polipropilena are avantajul ca nu este afectata de actiunea acestor substante precum este cazul tevilor metalice. Astfel, tevile PPR rezista mult mai mult timp si asigura functionarea sistemului termic la cel mai inalt randament.
  • tevile PPR reduc drastic riscul aparitiei igrasiei. Un avantaj categoric al  polipropilenei este faptul ca nu produce condens. Astfel nu favorizeaza formarea mucegaiului si contribuie la mentinerea unui mediu mai curat si mai sanatos.
  • debitul apei este mai ridicat cu 20%. Polipropilena este un material cu suprafata neteda, astfel ca impiedica depunerea calcarului pe interiorul conductelor. Acest lucru asigura o mai buna calitate a apei, transport rapid pana la destinatie si eficienta crescuta.
  • polipropilena are o rezistentamare la temperaturi inalte. Aceasta nu isi modifica forma sau structura, fiind sigur de utilizat.
  • polipropilena este un material non-toxicsi ecologic. Este ideala pentru transportul apei reci potabile caci nu afecteaza gustul sau mirosul apei.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review