• TEAVA PPR ALB INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, AQUATHERM SDR 7.4 MF, L=4M, D.20mmx2,8mm - Teava ppr aquatherm (1)
TEAVA PPR ALB INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, AQUATHERM SDR 7.4 MF, L=4M, D.20mmx2,8mm - Teava ppr aquatherm (1)

TEAVA PPR ALB INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, AQUATHERM SDR 7.4 MF, L=4M, D.20mmx2,8mm

37.9 Lei

9.47 Lei
-76%
Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Tub PP-R de culoare alba, produs din materialul fusiolen PP-R (80) si o insertie speciala de fibra compozita SDR 7.4. Acest tip
de teava este o parte componenta a sistemului de tevi si racorduri de plastic etichetat Produs aprobat de Greenpeace.
Tubul este fabricat conform cu standardele DIN 8077 / 8078, DIN EN ISO 15874.
Aplicatiile:
- instalatii de apa potabila(rece si calda)
- instalatii de incalzire
- sisteme pentru utilizarea apei de ploaie
- sisteme pentru aer comprimat
- instalatii de alimentare piscine
- conducte industriale
Caracteristici:
- dilatarea liniara a fost redusa cu 75%
- debitul a cresut cu 20%, pentru aceeasi capacitate, datorita diametrului interior mai mare
- rezistenta mare la impact
- montare usoara(taiati si lipiti)

Tubul de polipropilenă de culoare albă de la Aquatherm este excelent pentru a fi utilizat în cadrul instalațiilor termice. Tubul este ranforsat cu fibră de compozită pentru mai multă rezistență, durabilitate și eficiență. Îl putem folosi pentru orice tip de instalații de alimentare cu apă atât rece, cât și caldă.

Tubul ppr este o soluție foarte eficientă pentru transportul apei și a căldurii. Acesta ajută la menținerea randamentului crescut al sistemului termice și contribuie la protecția instalației de încălzire. Polipropilena cu inserție de fibră compozită este un material rezistent și durabil, care nu se deteriorează cu ușurință.

Montarea conductelor ppr se face mult mai ușor decât în cazul țevilor metalice. Tubul ppr are o greutate redusă și este mult mai ușor de manevrat și de tăiat. Îl putem ajusta în funcție de dimensiunile dorite pentru a se potrivi în orice spațiu. Costurile de instalare sunt cu mult mai mici decât în cazul instalării șevilor metalice, deoarece tubul ppr nu necesită la fel de multe fitinguri, iar asamblarea elementelor componente se face cu minim de efort și mult mai rapid.

Tubul ppr are coeficient redus de conductivitate termică, asigurând transportul optim al căldurii și pierderi termice reduse. Tubul ppr poate funcționa foarte bine fără izolare termică, deoarece asigură un debit crescut al apei și reduce dilatarea țevilor. Utilizând conducte din tub ppr vom beneficia de o funcșionare mult mai bună a sistemului termic și nu vom mai avea parte de zgomotele deranjante cauzate de schimbările de debit.

Suprafața interioară a tubului ppr este mult mai netedă, astfel că nu permite depunerea calcarului. De asemenea, spre deosebire de țevile metalice, tubul ppr nu suferă de coroziune sau oxidare, asigurând o calitate mult mai bună a apei. Este ideal pentru transportul apei potabile, căci nu modifică consistența acesteia.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review