• SUPAPA DE SIGURANTA CU REGLAJ FIX 3 bar D.3/4" - Supape de siguranta (1)
SUPAPA DE SIGURANTA CU REGLAJ FIX 3 bar D.3/4" - Supape de siguranta (1)

SUPAPA DE SIGURANTA CU REGLAJ FIX 3 bar D.3/4"

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Supapa de siguranta prereglata folosita in instalatii de incalzire. Corpul supapei este din alama cu racorduri filetate tip F-F.
Suprapresiunea de deschidere este de 20% fata de presiunea reglata

Încălzirea prin pardoseală este un sistem simplu de asamblat, iar CALEFFI vă pune la dispoziție toate componentele esențiale pentru punerea acestuia în funcțiune. Supapa de siguranță cu racord de ¾” cu reglaj fix este concepută pentru a conferi mai multă siguranță și protecție instalației împotriva evenualelor nereguli sau defecțiuni.

Supapa contribuie la eficientizarea sistemului și la funcționarea ireproșabilă a acestuia. Aceasta permite circulația agentului termic în deplină siguranță, pentru a evita riscurile potențiale de defecțiuni.

Sistemul de încălzire prin pardoseală se poate instala cu ușurință indiferent de tipul de locuință sau clădire. Astfel, nu este nici o problemă dacă doriți să montați instalația într-o clădire în curs de construire sau într-una mai veche pe care urmează să o renovați. De asemenea, instalația poate fi aplicată și în cazul apartamentelor de bloc, nu doar în cazul locuințelor tip casă.

Încălzirea prin pardoseală presupune un consum energetic mai mic decât în cazul încălzirii ce utilizează caloriferele. Acest lucru se datorează mai multor factori, care contribuie la eficientizarea sistemului.

Căldura emisă este direcționată de jos în sus, pe întreaga suprafață a podelei. Temperatura din încăpere este distribuită astfel în mod uniform, fără a se mai crea zone diferențiate termic. Temperatura omogenă din încăperi este răspândită constant, astfel evitându-se fluctuațiile termice care, pentru a fi compensate, necesită un surplus de energie.

Puterea termică întrebuințată de sistemul de încălzire prin pardoseală pe care CALEFFI îl pune la dispoziție este una mult mai mică, datorită performanțelor crescute și mecanismelor inovatoare cu care este dotat. În comparație cu sistemele clasice bazate pe întrebuințarea radiatoarelor, încălzirea prin pardoseală este mult mai economică, datorită consumului redus de energie.

Confortul termic este mult superior, în primul rând din cauza faptului că pardoseala este încălzită, astfel nu va mai exista senzația neplăcută de picioare reci. Acest lucru contribuie, de altfel, și la utilizara unei puteri termice mai mici, deoarece veți resimți confort termic chiar dacă temperatura din încăpere nu este la fel de ridicată precum în cazul utilizării caloriferelor.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review