• REZERVOR VAS WC, MEDIE INALTIME, EUROCIERE, 9L - Rezervoare wc aparente (1)
REZERVOR VAS WC, MEDIE INALTIME, EUROCIERE, 9L - Rezervoare wc aparente (1)

REZERVOR VAS WC, MEDIE INALTIME, EUROCIERE, 9L

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Rezervor wc Angolo.
Rezervor de colt pentru montaj la medie inaltime.
Caracteristici tehnice:
-acest rezervor este confectionat din material plastic;
-se livraza impreuna cu mecanism , plutitor (care se poate monta pe stanga sau pe dreapta), garnituri, tub de racord la vasul wc
, sistem de prindere;
-este prevazut in interior cu perete din polistiren cu rol anticondens;
-capacitatea rezervorului este de 9 litri ;
-silentiozitate in functionare;
-consum mic de apa prin posibilitatea intreruperii fluxului

REZERVOR WC PE COLT MONTAJ LA MEDIE INALTIME Volum=9 Litri

Un rezervor de WC modern și funcțional este un accesoriu care nu poate lipsi din echipamentul complet al fiecărei băi. Rezervorul pe colț de la EUROCIERE are un design deosebit și foarte practic. Acesta se poate intala pe colțul peretelui, ocupând astfel un spațiu mai restrâns. Se încadrează perfect în băi și grupuri sanitare de mici dimensiuni.

Rezervorul aparent este potrivit pentru a fi instalat la înălțime medie, în proximitatea vasului de WC. Acesta este confecționat din material plastic, fiind prevăzut în interior cu perete din polistiren cu rol anticondens. Rezervorul vine dotat cu tot cu mecanismul de funcționare pentru racordarea la vasul de WC și cu sistemul de prindere al acestuia.

Rezervorul are o capacitate de 9 l și un sistem care permite întreruperea fluxului de apă pentru a reduce consumul apei. Un aspect important îl reprezintă faptul că este silențios și nu deranjează atunci când este trasă apa. Dimensiunile acestuia sunt reduse, atât laturile care se prind de perete, cât și înălțimea rezervorului măsoară 310 mm.

Culoarea acestuia este albă, potrivindu-se cu ușurință oricărui tip de vas de WC pe aceeași culoare. Rezervorul se integrează în cadrul orcărui tip de baie, indiferent de stilul acesteia. Caracteristica cea mai importantă este faptul că vă permite să faceți economie de spațiu, astfel încât să amenajați cu ușurință baia și să aveți suficient spațiu pentru toate obiectele sanitare necesare. Puteți transforma un colț al camerei aparent inutil, într-unul utilizabil, conferind mai mult spațiu întregii încăperi și făcând-o să fie mai luminoasă și mai deschisă.

Designul practic și modern face din acest rezervor un accesoriu funcțional și necesar, foarte potrivit pentru a beneficia la maximum de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Ușor de instalat și de integrat în stilul oricărei băi, rezervorul își va găsi cu siguranță locul potrivit în baia dvs!

Rezervorul cu montare pe colț de la EUROCIERE va fi de un real folos în amenajarea băii, oferindu-vă posibilitatea de a monta WC-ul pe colțul încăperii. Pe lângă spațiul pe care îl salvați, acesta conferă în plus o notă distinctă încăperii și un efect estetic deosebit!

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review