• DULAPIOR CU OGLINZI SI APLICE PT MASCA SOLO 1500 - Mobilier de baie romstal solo 1500 (1)
DULAPIOR CU OGLINZI SI APLICE PT MASCA SOLO 1500 - Mobilier de baie romstal solo 1500 (1)

DULAPIOR CU OGLINZI SI APLICE PT MASCA SOLO 1500

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

DescriereAlături de masca dublă pentru lavoare SOLO 1500 echiparea băii nu poate fi completă fără oglinzile corespunzătoare zonei lavoarului. Cu atât mai mult cu cât acestea sunt prevăzute cu sistem de iluminare și dulăpior pentru cosmetice.

Întregul mobilier SOLO 1500 este conceput pentru băile frecventate de două sau mai multe persoane. Oglinzile duble care corespund fiecărui lavoar în parte pot fi utilizate separat, astfel încât două persoane le pot folosi în același timp. În acest fel vom reduce din timpul alocat îngrijirii și curățeniei faciale, nefiind nevoie să așteptăm după fiecare persoană în parte să termine.

De multe ori este foarte inconfortabil să așteptăm după cineva la baie. Cu atât mai mult atunci când ne grăbim și trebuie să utilizăm timpul în cel mai bun mod cu putință. Mobilierul complet SOLO 1500 ne oferă soluția perfectă pentru optimizarea spațiului și eficientizarea timpului petrecut la baie.

Oglinzile au dimensiuni generoase pentru a ne oferi confort maxim atunci când dorim să ne privim sau să ne analizăm. Acestea pot reflecta nu doar partea superioară a corpului, ci și o bună parte din zona inferioară, astfel vom putea să observăm mai multe detalii, precum și întreg ansamblul felului cum arătăm.

Micul dulăpior dintre cele două oglinzi este foarte practic și elegant, fiind perfect pentru a depozita mici articole pentru îngrijire sau cosmetice. Acesta este prevăzut cu 4 rafturi care ne permit organizarea optimă a spațiului din interior. În acest fel fiecare raft poate fi alocat câte unui membru al familiei, în cazul în care aceasta este foarte numeroasă.

Întregul mobilier dublu SOLO 1500, format din masca dublă, cele două lavoare și oglinzile cu dulăpior, se potrivește cu ușurință în orice baie modernă. Este practic, elegant și contribuie la optimizarea spațiului încăperii.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review