• OGLINDA ATENA CU DULAPIOR, SX - Mobilier de baie romstal atena 80 (1)
OGLINDA ATENA CU DULAPIOR, SX - Mobilier de baie romstal atena 80 (1)

OGLINDA ATENA CU DULAPIOR, SX

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

DescriereBaia nu poate fi completă fără oglinda din dreptul lavoarului. Aceasta este o piesă esențială pentru funcționalitatea băii fără de care nu ne putem imagina cum ne-am descurca. Oglinda ATENA ne oferă posibilitatea de a ne aranja cu lejeritate, având înălțimea de 1 metru, însă este dotată și cu alte funcționalități care ne ușurează activitățile cotidiene.

Simplă și practică

Oglinda ATENA este simplă, dar complet dotată pentru a ne asigura tot confortul de care avem nevoie. Aceasta este prevăzută cu sistem de iluminare pentru a ne ușura utilizarea acesteia. Un alt avantaj al oglinzii ATENA este și faptul că este prevăzută cu un dulăpior cochet și elegant, perfect pentru depozitarea micilor produse de îngrijire sau a cosmeticelor. Dulăpiorul este cu siguranță foarte practic și va fi apreciat pentru că ne pune la dispoziție mult mai ușor și rapid produsele pe care le folosim în mod frecvent.

Potrivită pentru fiecare baie

Oglinda ATENA se integrează cu ușurință în orice baie modernă, fiind menită să ne ofere confort de fiecare dată când o folosim. Aceasta este simplă, elegantă și practică, fiind perfectă pentru echiparea completă a băii. Gama ATENA se potrivește fără dificultate în băile moderne, care sunt axate pe funcționalitate și simplitate.

Accesibilă

Un avantaj major al gamei ATENA este faptul că este constituită astfel încât să fie foarte accesibilă pentru oricine. Simultan, aceasta oferă calitate ireproșabilă și durabilitate garantată. Oglinda prevăzută cu sistem de iluminare și dulăpior pentru cosmetice are dimensiuni generoase, fiind cu siguranță foarte utilă pentru a ne studia în voie nu doar partea superioară a corpului, ci și partea de jos.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review