• MOBILIER DE BAIE NOVA PRO 45, ALB LUCIOS, CU LAVOAR DREAPTA, L.45XA.25XH.65CM - Mobilier de baie kolo nova pro 45 alb (1)
MOBILIER DE BAIE NOVA PRO 45, ALB LUCIOS, CU LAVOAR DREAPTA, L.45XA.25XH.65CM - Mobilier de baie kolo nova pro 45 alb (1)

MOBILIER DE BAIE NOVA PRO 45, ALB LUCIOS, CU LAVOAR DREAPTA, L.45XA.25XH.65CM

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Mobilierul de baie Nova Pro 45 este ideal pentru baile mici.
Caracteristici:
- lavoar 45x25cm cu gaura pentru baterie pe partea dreapta; cu preaplin
- usa cu inchidere cu amortizare, poate fi montata cu deschidere pe partea stanga sau dreapta
- etajera fixa in interior
- alb lucios

Vă prezentăm cîteva soluții pentru a decora o baie mică. Bineînțeles, dorința primordială rămâne ca aceasta să fie estetica dar totodată funcționala. Mobilierul de baie Rekord si Nova Pro împreunate cu lavoarele de mici dimensiuni Asimetric Style, Nova Pro sau Rekord combină stilul practic și armonia vizuală.MOBILIER DE BAIE NOVA PRO 45, ALB LUCIOS, CU LAVOAR DREAPTA, L.45XA.25XH.65CM - Mobilier de baie kolo nova pro 45 alb (2) 1

Știm cu toții că o problemă pregnantă de care ne lovim în băile mici este lipsa spațiului de depozitare. De acum însă, prin achiziționarea mobilierelor de baie Rekord si Nova Pro, veți avea noi locuri în care să depozitați prosoapele, produsele cosmetice și alte obiecte pentru igiena personală.MOBILIER DE BAIE NOVA PRO 45, ALB LUCIOS, CU LAVOAR DREAPTA, L.45XA.25XH.65CM - Mobilier de baie kolo nova pro 45 alb (3) 2

Dacă veți opta pentru aceste produse pentru renovarea băii, veți obține rezultate conforme ultimelor tendințe în materie de design. Veți vedea că baia dumneavoastră va deveni spațioasă și confortabilă fiind însă dotată cu toate obiectele sanitare necesare unei băi moderne.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review