• TERMOSTAT INCALZIRE PARDOSEALA VISION VERT30UP, DISPLAY, PT. DOZA SI SENZOR DE PARDOSEALA - Incalzire in pardoseala cu agent termic vision (1)
TERMOSTAT INCALZIRE PARDOSEALA VISION VERT30UP, DISPLAY, PT. DOZA SI SENZOR DE PARDOSEALA - Incalzire in pardoseala cu agent termic vision (1)

TERMOSTAT INCALZIRE PARDOSEALA VISION VERT30UP, DISPLAY, PT. DOZA SI SENZOR DE PARDOSEALA

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Termostat ambiental neprogramabil VERT30 UP, utilizat in sistemele de incalzire in pardoseala si in sistemele de racire.
Termostatul se monteaza in doza si are posibilitatea de a prelua temperatura de la nivelul pardoselei printr-un senzor de
temperatura.
Interfata termostatului contine:
- butoane pentru modificarea reglajelor +/-
- afisaj LCD cu iluminare portocalie.
Functiile termostatului:
- comanda prin modularea duratei impulsurilor (PWM Pulse Width Modulation)
- functie de protectie a robinetului (VP)
- regim de noapte (NSB)
- protectie anti inghet

Termostatul ambiental VERT 30UP oferă o funcție suplimentară față de versiunea VERT 30, funcția Floor Limit. Pentru acționarea funcției este nevoie de instalarea unui senzor de pardoseală care să ofere date precise privind temperatura de la nivelul podelei. Funcția Floor Limit previne supraîncălzirea pardoselii. Aceasta funcționează prin setarea unei valori termice limită la care poate ajunge pardoseala, moment în care este întrerupt termostatul.

 

Precum modelul VERT 30, și modelul VERT 30UP se utilizează în cadrul sistemelor de încălzire prin pardoseală sau prin perete. Termostatul nu este programabil și este prevăzut cu posibilitatea comutării pe funcția de răcire, în cazul în care dorim aceasta. Reglarea termică se realizează prin modularea duratei impulsurilor, care înregistrează și compară în permanență valoarea temperaturii setate cu cea curentă. În acest fel ajustarea temperaturii ambientale se realizează cu precizie maximă, oferind rapid confortul termic dorit fără să fie nevoie de un consum exagerat de energie.

 

Termostatul este prevăzut cu funcție anti-îngheț care ajută la protecția instalației termice și la prelungirea duratei de viață a sistemului termic. Acesta este conceput și cu funcție de protecție a valvelor. Pentru a asigura faptul că valvele rămân mobile şi funcţionale chiar după o perioadă lungă de repaus, precum vara, VERT 30 are opţiunea de protecţie a valvelor. Săptămânal, chiar când nu este nevoie de căldură, actuatoarele de valve le deschid pe cele pe care le controlează. În cazul în care dorim, putem dezactiva acestă funcție.

 

Cu ajutorul termostatului ambiental VERT 30UP putem controla și regla climatul ambiental pentru a ne bucura de confort termic și de consum redus de energie. Avantajul termostatului este faptul că oferă posibilitatea atât pentru încălzirea încăperilor, cât și pentru răcire, fiind ideal pentru utilizarea pe toată perioada anului.

 

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review