• CLIPSURI KERMI FIXARE PLACA TACKER 400 BUC - Incalzire in pardoseala cu agent termic kermi (1)
CLIPSURI KERMI FIXARE PLACA TACKER 400 BUC - Incalzire in pardoseala cu agent termic kermi (1)

CLIPSURI KERMI FIXARE PLACA TACKER 400 BUC

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Clipsuri Kermi pentru fixarea tevilor PEX cu diametre de 14x2 mm, 16x2 mm si 17x2 mm, pe placa Tacker C12

Clipsurile KERMI au rolul de fixare a țevilor de încălzire/răcire pe placa Tacker. Placa Tacker se utilizează în cadrul sistemului de climatizare prin pardoseală și îndeplinește mai multe funcții în cadrul sistemului.

În primul rând placa are rolul de suport pentru țevile cu agent termic. Cu ajutorul clipsurile sunt fixate țevile pe întreaga suprafață a plăcii pentru o distribuție uniformă a căldurii. Clipsurile se prind cu ușurință de placa Tacker cu ajutorul unui clește special și asigură o bună fixare a țevilor pentru a nu permite mișcarea acestora atunci când se toarnă șapa superioară.

Placa Tacker asigură izolarea corespunzătoare a pardoselii pentru a preveni pierderile termice. În acest fel este menținută o eficiență foarte ridicată a sistemului de încălzire. Datorită plăcii căldura este transferată direct către pardoseală pentru un confort termic excelent cu o putere termică redusă.

Clipsurile pentru placa Tacker sunt utilizate în special dacă suprafața care se dorește să fie acoperită este mare sau neregulată. În astfel de cazuri este mai ușor să se monteze țevi flexibile cu agent termic pentru o distribuție uniformă a căldurii. Eficiența sistemului de climatizare prin pardoseală este cu atât mai ridicată cu cât căldura este răspândită egal pe fiecare porțiune.

Utilizarea sistemului de încălzire prin pardoseală reprezintă o soluție modernă, comodă și eficientă pentru climatizarea locuinței. Putem instala acest sistem și la nivelul pereților sau plafonului, atât pentru încălzirea locuinței, cât și pentru răcorirea acesteia. Agentul termic poate funcționa și cu rolul de distribuție a căldurii, și cu rolul de extragere a căldurii din pardoseală sau perete.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review