• AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT CU ROBINET CROM 1/2'' M - Incalzire in pardoseala cu agent termic caleffi (1)
AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT CU ROBINET CROM 1/2'' M - Incalzire in pardoseala cu agent termic caleffi (1)

AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT CU ROBINET CROM 1/2'' M

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Aerisitor (dezaerator) automat, din alama turnata, dotat cu robinet de inchidere automat.
Corpul este fabricat din alama conform EN 12165 CW617N, plutitorul este din PP, obturatorul este din alama conform EN 12164
CW614N, arcul este din otel inox, garniturile sunt din EPDM

Pentru dotarea corespunzătoare a sistemelor de încălzire prin pardoseală, CALEFFI a conceput dezaeratoare speciale, care funcționează automat. Dezaeratorul cu racord de ½ țoli asigură funcționalitatea instalațiilor de încălzire pentru mult mai mult timp, contribuind la fiabilitatea acestora.

În timpul funcționări sistemului de încălzire prin pardoseală pot apare bule de aer, care, dacă nu sunt eliminate, cauzează disfuncționalități și îngreunează procesul termic. Bulele de aer afectează randamentul sistemului de încălzire și pot duce la deteriorări ale pieselor componente. Pentru a evita pagubele este necesar să dotăm sistemul cu dezaeratorul cromat de la CALEFFI.

Acesta nu prezintă riscul oxidării datorită procedurii de cromare cu care este tratat. Cromarea îl face să fie foarte rezistent la factorii corozivi, fiind ideală pentru acoperirea elementelor din componența sistemelor hidraulice. De asemenea, dezaeratorul poate rezista mult mai bine la temperaturile înalte ale agentului termic care circulă prin instalație.

Aerisitorul colectează bulele de aer printr-un mecanism special și le îndepărtează cu ușurință din circulație. În acest fel lichidul nu-și pierde calitățile de conductivitate termică, contribuind la eficiența ridicată a sistemului de încălzire. Sistemul de încălzire prin pardoseală poate funcționa la capacitatea sa maximă, iar CALEFFI oferă o gamă completă pentru ca oriin să beneficieze de avantajele recunoscute ale acestui tip de încălzire.

Spre deosebire de sistemele termice clasice, cel prin pardoseală nu presupune nici un element vizibil. Amenajarea încăperilor nu va mai fi îngreunată de calorifere și instalații inestetice și incomode, care presupun manoperă complexă. Instalația prin pardoseală este simplu de montat, fiind foarte eficientă indiferent de tipul de podea. Fie că utilizăm gresie sau parchet, căldura este iradiată în încăpere cu același randament. Confortul termic este resimțit mult mai bine, deoarece temperatura din interior este distribuită uniform atât la nivelul podelei, cât și cel al plafonului.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review