• FILTRU DE APA 10 ALBASTRU AQUAPHOR 1-01/ CARTUS PP INCLUS - Filtre apa si cartuse (1)
FILTRU DE APA 10 ALBASTRU AQUAPHOR 1-01/ CARTUS PP INCLUS - Filtre apa si cartuse (1)

FILTRU DE APA 10 ALBASTRU AQUAPHOR 1-01/ CARTUS PP INCLUS

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Prefiltru de magistrala pentru apa rece. Este folosit pentru retinea impuritatilor insolubile si a sedimentelor, precum nisip si
rugina, aparute ca urmare a imbatranirii conductelor. Sitemul QUICK DISCONNECT permite schimbarea modulului fara unelte. In
functie de gradul de contaminare al apei se poate folosi modul pe baza de polipropilena cu porozitate de 5 sau de 20 microni.
Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Are racord de 3/4 sau 1/2 toli. Carcasa este de culoare albastra.
Presiunea maxima de functionare este de 6.3 bar

Filtrul AQUABOSS de culoare albastră este soluția perfectă pentru obținerea apei pentru uz casnic sau industrial.

Apa furnizată prin intermediul grupurilor de pompare necesită o purificare prealabilă înainte a putea fi utilizată pentru activități curente, iar în cazul în care există racordare la sistemul național, apa trece de multe ori prin conducte vechi și insalubre.

Filtrul are în componența sa un cartuș special prin care este realizată epurarea apei. Cartușul este conceput pentru a separa corpurile solide din apă ce depășesc 5 microni, împiedicându-le să ajungă în conductele destinate uzului. 

Carcasa filtrului se instalează pe conducta de alimentare cu apă rece. Pentru purificarea apei de nisip, rugina si alte impuritati mecanice, în filtru se montează cartuse din polipropilena cu densitate diversă (20 si 5 microni), în functie de gradul de impurificare a apei. Acestea pot fi folosite pentru toate filtrele standard cu lungimea de 254 mm (10”)

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review