• CADA ACRIL ASIMETRICA PLAYA, FARA SUPORT SI PANOU, DREAPTA, L.160xA.90cm - Cazi simple ideal standard (1)
CADA ACRIL ASIMETRICA PLAYA, FARA SUPORT SI PANOU, DREAPTA, L.160xA.90cm - Cazi simple ideal standard (1)

CADA ACRIL ASIMETRICA PLAYA, FARA SUPORT SI PANOU, DREAPTA, L.160xA.90cm

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Obiect sanitar recomandat oricarei bai, incadrandu-se cu usurinta datorita culorii si a materialului din care este confectionat.
Beneficiile materialului:
- Duritatea si rezistenta suprafetei la zgarieturi;
- Acrilul mentine temperatura constanta a apei pentru o perioada de timp mai indelungata;
- Placerea de utilizare ca rezultat al calitatii materialului, atingerii netede si calde a suprafetei;
- Usor de pastrat curata, datorita suprafetei netede, neporoase, rezistenta la contactul cu agentii de curatare.
Este livrata fara panouri laterale si frontale, fara suport pentru cada


Cada PLAYA din acril este o variantă excelentă pentru dotarea băii. Cada se încadrează cu ușurință în orice colț al încăperii, fiind foarte practică și având o formă asimetrică interesantă. Forma acesteia ne permite să reducem din spațiul pe care îl ocupă, ceea ce ne va asigura mai multă lejeritate în utilizarea băii.

Acrilul este un material cu multiple beneficii, fiind considerat unul dintre cele mai potrivite pentru cadă. Principalele avantaje ale acrilului sunt:

  • duritatea şi rezistenţa crescută a suprafeţei la zgârieturi. Cada din acril PLAYA poate fi utilizată în mod frecvent fără să ne temem că își va pierde stratul protector. Aceasta poate fi curățată cu produse corozive sau abrazive fără a suferi vreo deteriorare.
  • acrilul menţine temperatura constantă a apei pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Considerat un material cald, acrilul nu contribuie la răcirea rapidă a apei precum alte materiale o fac. Astfel, ne putem bucura pe îndelete de o baie reconfortantă fără nici un disconfort termic.
  • plăcerea de utilizare ca rezultat al calităţii materialului, atingerii netede şi calde a suprafeţei, fac din cada PLAYA o mică oază unde ne putem regăsi tonusul și energia.
  • uşor de întreținut, datorită suprafeţei netede, neporoase. Cada din acril nu se îngălbenește și nu este predispusă la depuneri de calcar ceea ce o face mult mai simplu de curățat.
  • montare ușoară datorită greutății reduse. Cada din acril este mult mai ușor de manevrat și de instalat, ceea ce reprezintă un avantaj major în comparație cu alte tipuri de căzi.
  • are proprietăți antibacteriene. Suprafața netedă care împiedică formarea depunerilor care sunt responsabile pentru răspândirea bacteriilor.
  • aspect estetic deosebit. Cada PLAYA are o formă asimetrică, intersantă, cu jocuri de linii geometrice care îi conferă un look fresh și simpatic. Spațiile care se crează la colțuri funcționează foarte bine ca suport pentru produsele de baie.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review