• BOILER CU DOUA SERPENTINE, CLASA A, TESY, 300L - Boilere cu 2 serpentine (1)
BOILER CU DOUA SERPENTINE, CLASA A, TESY, 300L - Boilere cu 2 serpentine (1)

BOILER CU DOUA SERPENTINE, CLASA A, TESY, 300L

Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Boiler din otel echipat cu doua serpentine, destinat prepararii apei calde menajere. Rezervorul si serpentinele sunt emailate la
interior pentru protectia impotriva coroziunii.
Izolatia este de tip spuma poliuretan fara CFC cu invelis exterior din PVC.
Boilerul vine echipat cu:
-anod de magneziu pentru protectie la coroziune
-racord senzori pentru masurarea temperaturii apei din boiler
-termometru pentru citirea temperaturii
-supapa siguranta
-racord rezistenta electrica
-flansa laterala ce foloseste la revizia si curatarea boilerului
-racord recirculare


Dacă dorim apă caldă la orice oră, indiferent de anotimp, atunci boilerul TESY cu capacitate de 300 de litri este alegerea perfectă. Capacitatea ridicată a rezervorului asigură suficientă apă pentru utilizarea de un număr ridicat de persoane. Boilerul are un consum redus de energie, putând să funcționeze inclusiv cu sisteme termice bazate pe energie solară.

În perioadele reci, apa caldă furnizată de un boiler de mici dimensiuni se termină foarte repede. Acest lucru devine problematic în special dacă mai multe persoane au nevoie de apă caldă la scurt timp una după cealaltă. Boilerul TESY este conceput pentru a rezolva acest neajuns, oferind mai multă apă caldă, astfel încât să ne bucurăm de un duș cald fără să trebuiască să așteptăm mult timp pentru încălzirea apei.

Boilerul reprezintă, de regulă, unul dintre cei mai mari consumatori casnici de energie. Foarte multe boilere funcționează defectuos și pierd multă căldură, fiind foarte ineficiente. Boilerul TESY este prevăzut cu un strat gros de izolație, care împiedică schimbul de căldură cu mediul exterior. Astfel temperatura apei se menține ridicată și constantă mai mult timp, ceea ce asigură utilizarea acesteia pentru un timp mai mare.

Boilerul TESY are clasa energetică A, având un consum scăzut de energie. Acesta reprezintă o achiție mult mai convenabilă în locul unui boiler de calitate mai slabă, dar care consumă foarte multă energie. Boilerul TESY este foarte fiabil și are durată mare de viață, fiind ideal pentru utilizarea frecventă.

 

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review