• PANOU SOLAR-FOTOVOLTAIC CU VENTILATOR SI TERMOSTAT PENTRU INCALZIREA INCAPERILOR 12V 15W - Accesorii microsisteme tratare aer (1)
PANOU SOLAR-FOTOVOLTAIC CU VENTILATOR SI TERMOSTAT PENTRU INCALZIREA INCAPERILOR 12V 15W - Accesorii microsisteme tratare aer (1)

PANOU SOLAR-FOTOVOLTAIC CU VENTILATOR SI TERMOSTAT PENTRU INCALZIREA INCAPERILOR 12V 15W

Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

35FV1128
Acest produs ajuta la incalzirea aerului din incaperi si protectia la inghet prin introducerea de aer proaspat incalzit din
exterior.
Un alt avantaj al acestui panou este ca protejeaza incaperile contra daunelor produse din cauza umiditatii, mucegaiului si
mirosului de imbacseala. De asemenea, acesta poate fi folosit si ca un supliment pentru incalzire.
Acest panou solar este recomandat in mod deosebit pentru incaperi reci, care nu sunt
folosite in mod regulat sau sunt neincalzite pentru mult timp, de exemplu case de vacanta,
subsoluri, terase sau camere de oaspeti.
Caracteristici :
Tensiune de lucru ventilator: DC12V
Curent de lucru ventilator: DC0.4A
Dimensiuni panou : 1133x713x75mm
Flansa (dimensiuni): 135(102) x55mm
Tub din PVC (dimensiuni): 110x500mm
Vana (dimensiuni): 130(103)x50mm


Panoul fotovoltaic se utilizează pentru încălzirea încăperilor, fiind un înlocuitor perfect pentru tradiționalele calorifere. Spre deosebire de acestea, panoul are capacitatea de a produce energie fără nici un cost.

 

Panoul este dotat cu ventilator și cu termostat. Ventilatorul are rolul de a menține prospețimea aerului din interior și de a distribui în mod egal căldura în cameră. În acest fel încăperile sunt protejate de fenomenul de condens, care poate duce la formarea mucegaiului.

 

Prin intermediul termostatului putem ajusta foarte rapid nivelul termic pe care îl considerăm potrivit pentru confortul nostru termic. Termostatul contribuie la menținerea unei temperaturi ambientale constante.

 

Panoul fotovoltaic pentru încălzirea încăperilor este un produs revoluționar și multifuncțional. Acesta asigură atât căldura necesară din încăperi, cât și ventilarea acestora. Îl putem utiliza pentru a reduce substanțial costurile pentru consumul de energie aferent încălzirii locuinței.

 

Încăperile neîncălzite perioade lungi de timp au nevoie de un timp mai îndelungat pentru a fi încălzite. Panoul fotovoltaic vine să reducă consumul foarte ridicat de energie care este necesar pentru atingerea unui grad adecvat de confort termic. Acesta transformă energia solară în energie electrică.

 

Energia solară utilizată nu presupune nici un cost și nu poluează în nici un fel. Radiația solară este o sursă de energie regenerabilă, inepuizabilă, ecologică și disponibilă oricui. La un preț de achiziție foarte accesibil, panoul fotovoltaic pentru încălzirea încăperilor reprezintă o investiție foarte convenabilă, cu durată mare de viață.

 

 

Panourile solare au deschis drumul pentru noi soluții de încălzire reușind să transfere energia captată de la soare direct în încăperi sau în apă caldă menajeră. Sub umbrela denumirii de panou solar majoritatea oamenilor ințelege atat panou cu tuburi pentru încălzire a apei calde menajere cât și panou fotovoltaic (ce folosește radiația solară pentru producerea de energie electrică). Pentru a nu confunda cele două sisteme vom face un tabel simplu.

PanouFotovoltaicEnergie eletrică
SolarApă caldă

Una din aplicațiile firești ale unui panou fotovoltaic producător de energie electrică este integrarea lui într-un sistem cu ventilator și termostat care să consume energia produsă de panou și să ofere căldură anumitor încăperi.

PANOU SOLAR-FOTOVOLTAIC CU VENTILATOR SI TERMOSTAT PENTRU INCALZIREA INCAPERILOR 12V 15W

Acest sistem ajuta la incalzirea aerului din incaperi si protectia la inghet prin introducerea de aer proaspat incalzit din exterior. Un alt avantaj al acestui panou fotovoltaic este ca protejeaza incaperile contra daunelor produse din cauza umiditatii, mucegaiului si mirosului de imbacseala. De asemenea, acesta poate fi folosit si ca un supliment pentru incalzire. Acest panou solar este recomandat in mod deosebit pentru incaperi reci, care nu sunt folosite in mod regulat sau sunt neincalzite pentru mult timp, de exemplu case de vacanta, subsoluri, terase sau camere de oaspeti.

Caracteristici :

  • Tensiune de lucru ventilator: DC12V
  • Curent de lucru ventilator: DC0.4A
  • Dimensiuni panou : 1133x713x75mm
  • Flansa (dimensiuni): Ø135(102) x55mm
  • Tub din PVC (dimensiuni): Ø110x500mm
  • Vana (dimensiuni): Ø130(103)x50mm
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review