• [casa.pro]® Folie pentru geam – folie adeziva protectie vizuala - 1x10m - argintiu – reflectant - Accesorii ferestre (1)
  • [casa.pro]® Folie pentru geam – folie adeziva protectie vizuala - 1x10m - argintiu – reflectant - Accesorii ferestre (2)
  • [casa.pro]® Folie pentru geam – folie adeziva protectie vizuala - 1x10m - argintiu – reflectant - Accesorii ferestre (3)
[casa.pro]® Folie pentru geam – folie adeziva protectie vizuala - 1x10m - argintiu – reflectant - Accesorii ferestre (1)

[casa.pro]® Folie pentru geam – folie adeziva protectie vizuala - 1x10m - argintiu – reflectant

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

Descriere

Folie geam - folie adeziva protectie vizuala

Folia usor de lipit este alegerea perfecta in ceea ce priveste protectia in sfera privata. Aceasta poate fi lipita pe geam, poate fi folosita ca perete despartitor sau ca separator pe orice alta suprafata de sticla.

Descrierea produsului:

- solutie perfecta pentru protectia geamurilor,usilor din sticla sau a oricarei alte suprafete de sticla impotriva luminii
- forma decorativa
- simplu de taiat la masurile dorite
- rezistenta
- o suprafata adeziva ( ca urmare a separarii foliei adezive )
- in functie de necesitati poate fi indepartata fara a lasa urme

Functia oglinzii depinde de fulxul de lumina.In timpul zilei obstructioneaza vizual din exterior catre interior. Aceasta functie este activa atata timp cat afara este mai luminos decat inauntru.

Masura:

- latime: 100cm
- lungime: 10m

Atentie:
Dat fiind faptul ca folia pentru geam o taiem la dimensiunile cerute, astfel existand posibilitatea sa comandati masuri diferite, in acest sens va rugam sa ne furnizati dimensiunile exacte in ceea ce priveste lungimea si latimea foliei.

Culoare:

argintiu - reflectat

Privind din afara folia are functie de oglinda, insa privind din interior asigura vedere libera.

IMPORTANT

Folia pentru geam poate fi aplicata atat la interior cat si la exterior.Aici trebuie luat in vedere tipul geamului.
In cazul unui geam simplu folia poate fi aplicata pe oricare parte a geamului.
In cazul geamurilor duble, triple, pe diagonala,pe acoperis si tavan, precum si in cazul sticlei care protejeaza impotriva temperaturilor si luminii, se recomanda aplicarea foliei pe exterior.
Folia cu functie de oglinda reflectorizanta si absorbanta trebuie aplicata pe intreaga suprafata si nu doar pe o parte a acesteia, sticla incazindu-se oricum in unele cazuri,astfel conducand la spargerea acesteia.Aceasta se poate intampla atunci cand, in cazul unui geam dublu, folia aplicata pe interior se incalzeste.Acest lucru nu este caracteristic in cazul foliei pentru geam care este dotata cu o functie puternica de  reflexie si absorbtie a  luminii.

Produs marca  [casa.pro]® .

Se va livra:

1 x folie protectie vizuala
1 x scula pentru netezire

Detalii produs

Cod produs - SKU
52383839
Categorie
Accesorii ferestre
Producator
[casa.pro]

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review