• DISTRIBUITOR SAPUN LICHID QUADROTTO, ALB - Accesorii de baie quadrotto alb (1)
DISTRIBUITOR SAPUN LICHID QUADROTTO, ALB - Accesorii de baie quadrotto alb (1)

DISTRIBUITOR SAPUN LICHID QUADROTTO, ALB

Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

DescriereSeria QUADROTTO se va potrivi perfect în baia dumneavoastră datorită designului simplu și modern. Puteți alege un portsăpun, un distribuitor săpun lichid, un portpahar și o  portperie de wc stativă cu forme pătrățoase dar care se incadrează în curentul minimalist tot mai utilizat în băile moderne.

Designul colecției urmărește linii geometrice, simple și precise, perfecte pentru băile minimaliste. Piesele seriei sunt rezistente și robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din încăperea de baie. Cu ajutorul acestora putem avea la îndemână produsele destinate igienei și îngrijirii care fac parte din rutina noastră zilnică.

Primul lucru care ne atrage atenția este culoarea neutră, care ajută aceste produse să se potrivească în orice stil de amenajare a băii. Produsele destinate organizării băii din seria Quadrotto sunt simple și eficiente. Cu ajutorul acestora baia va căpăta un aspect ireproșabil. Sunt foarte simplu de întreținut și au durată mare de viață. Cu ajutorul acestora baia va căpăta un aspect îngrijit și elegant.

De obicei baia este camera cu cele mai reduse dimensiuni dintr-o locuință. Iată de ce accesoriile de baie devin elemente care ne pot oferi mai multă flexibilitate. Cu siguranță o baie frumos decorată va fi mai bine pusă în valoare dacă este o baie bine organizată. Pentru a evita împrăștierea produselor și obiectelor pentru toaleta zilnică peste tot prin baie, putem să apelăm la seria de accesorii de baie Quadrotto de la Gedy.

Formele elegante ale produselor din această gamă sunt subtile și puternice. Simplitatea lor este o virtute care le conferă puterea de a da strălucire oricărei încăperi de baie. Pe lângă frumusețea dată de designul unic, seria se distinge și prin funcționalitate.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review