• REGULATOR TEMPERATURA PT. SISTEM SOM 7 E PLUS - Accesorii automatizari panouri solare (1)
REGULATOR TEMPERATURA PT. SISTEM SOM 7 E PLUS - Accesorii automatizari panouri solare (1)

REGULATOR TEMPERATURA PT. SISTEM SOM 7 E PLUS

Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul nu mai face parte din catalog

Descriere

DescriereRegulatorul de temperatură pentru sistem solar se utilizează pentru a regla și controla temperatura apei care ajunge în boiler. Temperatura apei din rezervorul sistemului solar poate atinge, în funcție de vremea de afară sau de anumite momente ale zilei, temperaturi foarte ridicate. Pentru a preveni disconfortul creat de apa prea fierbinte, avem nevoie de regulatorul de temperatură pentru a regla valoarea termică cu precizie.

Regulatorul este dotat cu mai multe opțiuni, dintre care putem selecta pe cea care ne convine. În acest fel vom dipune de confort sporit în timpul utilizării instalației de încălzire. Regulatorul se utilizează alături de stația solară care asigură transferul apei calde de la rezervor către boiler. Prin intermediul regulatorului apa care ajunge la boiler poate fi utilizată în deplină siguranță.

Utilizarea panourilor solare pentru prepararea apei calde menajere are avantaje imbatabile. Întreaga energie solară utilizată nu presupune nici un cost. Astfel că vom beneficia de reduceri foarte mari privind consumul de energie. Energia solară poate substitui până la 100% din energia necesară încălzirii apei pe timp de vară sau în zilele însorite. Performanțele colectorilor solari pot asigura captarea căldurii solare chiar și în condiții de cer înnorat.

Energia solară este o alternativă ecologică la sursele de energie fosile. În condițiile insecurității energetice și a faptului că sursele fosile sunt epuizabile, este necesar să apelăm la sursele regenerabile. Energia solară este disponibilă oriunde și reprezintă varianta cea mai sigură dintre majoritatea surselor de energie.

Prin folosirea panourilor solare contribuim la reducerea emisiilor poluante. Astfel putem face o mică diferență privind calitatea mediului în care trăim. Reducerea emisiilor de noxe este o prioritate în lumea în care trăim, astfel că prin eficientizarea consumului putem să diminuăm poluare în timp ce beneficiem de costuri mult mai mici pentru energie.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review